"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Heerlen
Samen vinden we de beste oplossing

Zoek je een mediator in Heerlen of omgeving die jullie ondersteunt bij het scheidingstraject en het maken van goede afspraken? Iemand met kennis en ervaring, die onpartijdig en professioneel helpt om jullie scheiding te regelen op een manier die helemaal bij jullie past?

Een ervaren mediator – ook wel scheidingsbemiddelaar genoemd - doorloopt samen met jullie zorgvuldig alle stappen van het scheidingstraject. Zodat er straks afspraken op tafel liggen, die voor jullie beiden en eventuele kinderen goed voelen.

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een vrijblijvende kennismaking
Of lees verder voor meer informatie

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Heerlen

Chantal Geurts

Chantal Geurts

Chantal Geurts

Chantal Geurts

Ik ben Chantal Geurts. Met al mijn passie voor dit vak, steun ik jullie graag in dit moeilijke proces. Mijn partner heeft een zoon van 13 uit een eerdere relatie en daardoor weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat er een goede communicatie plaatsvindt tussen gescheiden ouders en wat het belang van duidelijkheid en structuur geeft aan het kind van het samengesteld gezin.

Lees meer over Chantal Geurts

Deskundige hulp bij scheiden in Heerlen

Je mediator in Heerlen biedt onafhankelijke en professionele ondersteuning. Op financieel, juridisch, emotioneel en fiscaal gebied. Met professionele scheidingsbemiddeling voorkom je onnodige conflicten en maak je afspraken waar je allebei 100% achter staat.

Waarom een mediator van Zorgzaam Scheiden?

  • Het belang van kinderen voorop 
  • Altijd een ervaren bemiddelaar in de buurt
  • Eén vaste bemiddelaar en aanspreekpunt
  • Heldere afspraken en voorwaarden
  • Mediation van begin tot eind
  • Wij praten ook mét het kind
  • All-in tarief en geen verrassingen achteraf

Hoe werkt je mediator in Heerlen?

Mensen die bij ons komen, hebben in het begin vaak volop vragen. Over scheiden met kinderen, alimentatie, het ouderschapsplan, je woning en hypotheek, je besteedbaar inkomen na de scheiding, de verdeling van de inboedel, scheiden en een eigen bedrijf of scheiden op latere leeftijd?

Al die vragen beantwoorden we direct zo uitgebreid mogelijk. Daarmee zorgen we voor een stukje rust en overzicht. Daarna maken we een helder plan van aanpak en een reële tijdsplanning. Zodat de voortgang zichtbaar is, zonder dat zaken worden overhaast.

Snel antwoord op al je vragen?

Neem contact op
We helpen je graag op weg

Wat doet een ervaren mediator voor je?

Je scheidingsbemiddelaar luistert, denkt mee, komt met antwoorden en concrete oplossingen. Je weet snel wat je moet doen en regelen en je hebt inzicht in de verschillende mogelijkheden en keuzes die voor jou en jullie goed zijn. Zo bepaal jijzelf hoe je de scheiding goed wilt regelen.

Voorkom een vechtscheiding

De scheidingsperiode is een emotionele en onzekere tijd. Je mediator in Heerlen besteedt aandacht aan alle emoties van verdriet, boosheid en onzekerheid die er op dit moment spelen. Én hij of zij helpt jullie om bestaande conflicten op te lossen en nieuwe conflicten te voorkomen.

Los conflicten op voor een betere toekomst

Een vechtscheiding is traumatisch voor het hele gezin en laat tot jaren na de scheiding zijn sporen na. Met professionele scheidingsbemiddeling voorkom je een langslepende vechtscheiding. Conflicten worden opgelost en jullie maken afspraken waar je allebei achter staat. Dat is belangrijk om deze periode goed af te ronden en beter aan een nieuwe toekomst te beginnen. 

Plan een gratis kennismaking

Scheiden in Heerlen met kinderen

Hebben jullie samen kinderen? Dan wil je dat de scheiding voor hen zo soepel mogelijk verloopt.

Je mediator van Zorgzaam Scheiden besteedt altijd extra aandacht aan de kinderen. In een persoonlijk gesprek met de kinderen maakt hij of zij ruimte voor alle emoties, onzekerheden, vragen en zorgen die bij de kinderen leven.

Ook luisteren we naar wat voor hen belangrijk is en hoe zij hun toekomst het liefst zien. Dit is waardevolle informatie die jullie kunnen meenemen bij het maken van afspraken.

Luister naar de kinderstem

Luister je naar de kinderstem, dan verloopt de scheiding voor hen soepeler. Bovendien draagt het bij aan afspraken die voor de kinderen beter werken. Dat maakt dat ze de scheiding sneller accepteren en makkelijker hun nieuwe leven oppakken.

Lees alles over scheiden met kinderen

Mediator Heerlen | Zorgzaam Scheiden
"Regel de scheiding samen. Zoals jullie dat willen"
Mediator Heerlen | Zorgzaam Scheiden
"Het eerste gesprek gaf direct duidelijkheid over het verloop van het scheidingsproces"

Heb je vragen over je scheiding of ben je op zoek naar een mediator die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken