Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?

"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"


Contact Afspraak maken

Scheidingsbemiddeling in en om Nijmegen

Wonen jullie in of rond Nijmegen en zijn jullie op zoek naar een scheidingsbemiddelaar in de buurt, neem dan contact op met Zorgzaam Scheiden. Wij helpen iedereen die zijn of haar scheiding wil regelen, ook wanneer jullie extra begeleiding nodig hebben, al wat ouder zijn of samen kinderen hebben. Onze bemiddelaar helpt jullie tijdens het hele proces rondom echtscheiding door actief mee te denken, vragen te beantwoorden en mogelijke oplossingen aan te dragen. Zijn jullie op zoek naar scheidingsbemiddeling in de regio Nijmegen, kies dan voor Zorgzaam Scheiden. In een eerste gesprek kunnen jullie niet alleen kennismaken met onze bemiddelaar of mediator, maar hij of zij vertelt jullie ook meer over de werkwijze. Zorgzaam Scheiden is neutraal, onpartijdig en brengt balans in de afspraken die jullie samen voor een toekomst zonder elkaar gaan maken.

Aandacht voor jullie kinderen

Een van de eerste vragen die bij ouders opkomt, is ‘Hoe gaat het straks met de kinderen?’ Onze scheidingsbemiddelaar brengt samen met jullie hun belang en welzijn in kaart zodat zij altijd centraal (blijven) staan. Jullie worden tijdens het hele proces begeleid, ook bij het opstellen van het verplichte ouderschapsplan en eventuele convenant. Wanneer jullie kinderen dat willen, kunnen zij ook zelf in gesprek met onze mediatior bij scheiding. Hebben jullie te maken met ADHD, PDD-NOS, ODD, een andere vorm van autisme, hooggevoeligheid of PTSS, dan kunnen jullie kiezen voor één van onze gespecialiseerde bemiddelaars. Zo zijn jullie en jullie kinderen verzekerd van de beste communicatie en begeleiding.

Mediation bij scheiding 

Bij mediation wordt niet alleen gekeken naar de wettelijke rechten en plichten, maar ook naar waar jullie samen of als gezin behoefte aan hebben. In samenspraak met jullie regelt onze mediator de scheiding, op een voor jullie prettige manier. Hij of zij is jullie aanspreekpunt voor al jullie vragen en denkt actief met jullie mee. De belangrijkste onderwerpen worden besproken en pas wanneer jullie het samen overal over eens zijn, tekenen jullie het convenant (en eventueel het ouderschapsplan).  Tot slot regelt hij of zij ook de juridische vervolgstappen bij de rechtbank en gemeente. 

Zorgzaam Scheiden helpt iedereen bij het hele proces rond een scheiding. Samen komen we tot oplossingen waar jullie beiden achter staan. Meer weten over Zorgzaam Scheiden, onze scheidingsbemiddelaars en wat wij voor jullie kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op.

Je kan contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek of als je vragen hebt over je situatie. Wij zullen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag, terugbellen. Velden met een * zijn verplicht.
Wij wijzen je op onze privacyverklaring.