"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

085 130 18 11
Contact
Afspraak maken

Mediator Vlissingen
Professionele hulp bij scheiden

Zoek je een ervaren mediator in Vlissingen of omgeving die jullie ondersteunt bij het maken van goede afspraken? Iemand met kennis en ervaring, die onpartijdig en professioneel helpt om jullie scheiding te regelen op een manier die helemaal bij jullie past?

Je mediator – ook wel scheidingsbemiddelaar genoemd - loopt zorgvuldig alle stappen van het scheidingstraject met jullie door. Zodat er afspraken gemaakt worden die voor alle betrokkenen goed zijn. Nu en in de toekomst.

Wil je scheidingsbemiddeling inzetten om de scheiding goed te regelen en soepel te laten verlopen?

Plan een vrijblijvende kennismaking
Of lees verder voor meer informatie

Scheidingsbemiddeling

Met professionele scheidingsbemiddeling zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn rondom jullie scheiding.

Scheidingsbemiddeling

Jouw scheidingsbemiddelaar

Onze scheidingsbemiddelaars zijn ervaren mediators. Altijd een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt.

Scheidingsbemiddelaars

Het scheidingstraject

Samen doorlopen we zorgvuldig alle stappen in het scheidingstraject.

Het scheidingstraject

Jouw bemiddelaar in Vlissingen

Peter Boutens

Peter Boutens

Peter Boutens

Peter Boutens

Ik help jullie graag om de scheiding tot jullie beider tevredenheid te doen eindigen. Mijn kracht zowel als persoon, als scheidingsbemiddelaar, is dat ik ervoor zorg dat jullie je verhaal kunnen doen waarbij ook ruimte is voor emoties. In alle vertrouwelijkheid kun je zaken bespreken en uitspreken, die snel leiden tot een oplossing wat rust creëert.  Jullie scheiding wordt door mij helemaal geregeld, dat wil zeggen; van de volledige juridische afwikkeling tot aan de inschrijving van de echtscheiding in het echtscheidingsregister van de desbetreffende gemeente.

Lees meer over Peter Boutens

Hulp bij scheiden in Vlissingen

Een scheidingsperiode is heftig en onzeker. Het fijne van professionele hulp is dat je snel alle informatie hebt die je nodig hebt om de scheiding goed te regelen. En dat jullie goed worden begeleid om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Betere afspraken door neutrale gesprekken

Soms spelen er conflicten die gesprekken tussen jullie moeilijk maken. Je scheidingsbemiddelaar helpt de angel uit het conflict te halen. Zodat jullie op meer neutrale voet verder kunnen. De praktijk laat zien dat dit tot betere afspraken voor de toekomst leidt. Tevens zorgt het dat de kinderen niet onnodig worden belast met spanningen tussen hun ouders.

Scheidingsbemiddeling; snel weten waar je aan toe bent

Ga je scheiden? Dan spelen er veel vragen. Wil je snel antwoord op vragen over bijvoorbeeld de verzorging en opvoeding van de kinderenhet ouderschapsplan, je woning en hypotheek, scheiden en een eigen bedrijf, scheiden op latere leeftijd of de financiële gevolgen van scheiding?

Je mediator in Vlissingen geeft al in het eerste telefoongesprek op zoveel mogelijk vragen antwoord. Dat geeft snel duidelijkheid en rust.

Neem contact op

Scheidingsbemiddeling

Met de scheidingsbemiddeling van Zorgzaam Scheiden kom je tot afspraken waar jullie allebei 100% achter staan. Om dat te bereiken, luistert je scheidingsbemiddelaar goed naar alle betrokkenen. Je mediator gaat emoties en lastige onderwerpen daarbij niet uit de weg!

Hij of zij neemt jullie bij de hand, denkt proactief mee, draagt concrete oplossingen aan en houdt het tempo erin, zonder zaken te overhaasten.

Zijn jullie het eens over de afspraken die jullie willen maken voor de toekomst? Dan stelt je mediator een echtscheidingsconvenant (en eventueel het ouderschapsplan) op. Je mediator handelt daarna het juridische traject bij de gemeente Vlissingen en de rechtbank verder af.

Lees alles over:
Het scheidingstraject

Waarom een ervaren mediator uit Vlissingen

  • Alle zaken die geregeld moeten worden snel op een rij
  • Goed advies over de beste oplossingen voor beide partijen
  • Afspraken waar jullie allebei achter staan
  • Volop aandacht voor de kinderen
  • Zorgvuldig verloop van het scheidingsproces
  • Respectvolle gesprekken die de angel uit het conflict halen
  • Voorkomt een lange en kostbare juridische strijd
  • Hulp bij het scheidingsconvenant en desgewenst ouderschapsplan
  • Nazorg

Plan een kennismaking
Wij helpen jullie graag

Scheiden met kinderen

Scheiden met kinderen vraagt om extra aandacht voor de kinderen. Je mediator van Zorgzaam Scheiden heeft volop aandacht voor de kinderstem.

Luisteren naar de kinderen

Je mediator van Zorgzaam Scheiden heeft altijd een gesprek met de kinderen. We beantwoorden vragen, nemen zorgen weg, besteden aandacht aan hun verdriet en onzekerheid en horen wat voor de kinderen belangrijk is in de toekomst. Die informatie kunnen ouders meenemen bij het maken van afspraken.

Betere afspraken voor de toekomst

Ruimte maken en aandacht besteden aan de zorgen, vragen en wensen van kinderen, maakt dat de scheiding voor hen soepeler verloopt. Het leidt tot betere afspraken voor de toekomst en helpt kinderen om hun nieuwe leven na de scheiding makkelijker op te pakken.

Lees alles over scheiden met kinderen

Mediator Vlissingen | Zorgzaam Scheiden
"Hoor jij de kinderstem tijdens jullie scheiding?"

Mediation en kinderverstoting

Steeds vaker worden onze mediators in Vlissingen benaderd door ouders en/of kinderen om hulp te bieden bij kinderverstoting.

Kinderverstoting is relatief onbekend, maar komt vaker voor dan ons lief is. Kinderverstoting houdt in dat een van beide ouders het contact met het kind structureel afhoudt. 

De pijn, verdriet en onzekerheid die dit veroorzaakt, leidt tot ernstige emotionele schade bij een kind. Het kan zelfs leiden tot ernstige verstoringen in het normaal kunnen functioneren op school en in familie- en vriendenkringen.

Heb je vragen over kinderverstoting?

De mediators van Zorgzaam Scheiden beantwoorden ze graag en helpen je op weg!

Neem contact op

Een kind of partner met Autisme

Heeft een van de partners of kinderen te maken met ADHD, HSP, PTSS, PDD-NOS, ODD of een andere vorm van Autisme? Zorgzaam Scheiden heeft scheidingsbemiddelaars in Vlissingen en omgeving die daarin zijn gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je kind of partner met Autisme goed wordt begeleid in deze onzekere periode.

Lees meer over:
Scheiden en Autisme / ADHD

Scheidingsbemiddeling

Gespecialiseerde begeleiding bij echtscheiding in Vlissingen. Lees alles over  

Heb je vragen over je scheiding of ben je op zoek naar een mediator die bij je past?

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar bij jou in de buurt

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op en helpen je graag verder.

Afspraak maken